Поучителна история

Поучителна история.
Бедна жена от малко семейство била много религиозна. И един ден, когато нямала достатъчно пари дори за изхранване на децата, тя в отчаяние се обадила в местната радиостанция и оставила обръщение(дуа) към Аллах за помощ.
Докато служителите на радиото се отнасяли с разбиране към вярващата жена, един от слушателите бил наранен от думите й. Той бил убеден атеист и решил да се позабавлява , като се подиграе с непознатата жена .
Мъжът разбрал адреса й, обадил се на секретарката си и наредил да купи много продукти. Момичето се върнало при него с най-добрите меса, сирена и сладки. Каква била изненадата й, когато шефът дал следната заповед: доставете продуктите на адрес и ако жената попита кой е изпратил храната, кажете, че е от ДЯВОЛА.
Когато секретарката занесла храната на непознатата жена , тя била толкова благодарна,че от очите й потекли сълзи и тя не преставала да благодари и благославя момичето.Но когато жената започнала да се сбогува, секретарката попитала:
„Не искате ли да знаете кой ви е изпратил тези продукти?“
На което жената отговорила:

  • Не. Няма никакво значение, защото когато Великият Аллах дава заповед, дори дяволът се подчинява.

Hey!

I’m Bedrock. Discover the ultimate Minetest resource – your go-to guide for expert tutorials, stunning mods, and exclusive stories. Elevate your game with insider knowledge and tips from seasoned Minetest enthusiasts.

Join the club

Stay updated with our latest tips and other news by joining our newsletter.

Етикети

Тук все още няма съдържание за показване.

Връзки